Blonde Ale
TONY
INGREDIENTI: acqua, malto d’orzo, frumento, luppolo, lievito, zucchero.
Tempo e passione.
INGREDIENTS: water, barley malt, wheat, hops, yeast, sugar.
Time and passion.
Blonde ale, intense gold color, medium hops with spicy aromas in this case only one hop variety was used.
Presence in small percentages of wheat and a light fruitiness given by the yeast that is felt in the initial part overall well balanced and very drinkable.
Serve at a temperature of 5/6 °C
Amber Ale
ROSY
INGREDIENTI: acqua, malto d’orzo, luppolo, lievito, zucchero.
Tempo e passione.
INGREDIENTS: water, barley malt, hops, yeast, sugar.
Time and passion.
Amber ale is made with American hops, centennial and amarillo, with an intense aroma of floral and citrus, which contrasts with the sweetness of caramelized barley malt.
You can perceive notes of licorice and roasted coffee.
Medium body, color between amber and deep copper. Serve at a temperature of 7/8 ° C
Blanche
NINA
INGREDIENTI: acqua, malto d’orzo, frumento, avena, luppolo, buccia d’arancia, coriandolo, pepe rosa, lievito, zucchero. Tempo e passione.
INGREDIENTS: water, barley malt, wheat, oats, hops, orange peel, coriander, pink pepper, yeast, sugar. Time and passion.
La Blanche has a straw yellow color, the orange peel is perceived in the initial part. Medium body and a pleasant hint of wheat, with a slightly dry finish. The peppery notes of coriander are also perceived on the finish. The alcohol content and the spices used give life to a delicate and refreshing beer. Serve at a temperature of 5/6 ° C
Honey Ale
Ingredienti Honey Ale Nando: acqua, malto d’orzo, miele di castagno dell’irpinia, luppolo , lievito, zucchero.
Ingredients: water, barley malt, chestnut honey from Irpinia, hops yeast, sugar.
La Honey Ale, color arancione rame, con sentori di miele che accompagnano tutta la bevuta. In bocca rilascia il tipico gusto amarognolo del miele di castagno che non sovrasta però il sapore della birra. Servire ad una temperatura di 8/10 gradi.
The Honey Ale, copper orange color, with hints of honey that accompany the whole drink. In the mouth it releases the typical bitter taste of chestnut honey which does not overpower the taste of beer. Serve at a temperature of 8/10 degrees.
Tripel
Ingredienti: Acqua, malto d’orzo, mela cotogna, luppolo, lievito, zucchero.
La tripel, di colore giallo intenso caratterizzata dall’utilizzo di mela cotogna, presenta un bouquet complesso. Si percepiscono esteri fruttati. Si distingue subito il profumo tipico della mela cotogna. Il sapore del malto Pils è moderato, la schiuma è di colore bianco mentre il luppolo ha un gusto morbido. La Tripel ha un contenuto di alcool ingannevole, infatti pur avendo una gradazione alcolica dell’8% non ha il classico sapore dell’alcool, dando vita ad una birra strutturata ma allo stesso tempo semplice da bere.
Produced by: LEONE BEER COMPANY
Contrada valle castagna • Ascoli Satriano (FG) 71022 • ITALIA •
BIRRA ARTIGIANALE ITALIANA: Prodotta in Italia secondo tradizione e con materie prime selezionate. Birra artigianale non pastorizzata, non filtrata, rifermentata in bottiglia, senza conservanti ed additivi. ITALIAN CRAFT BEER: Made in Italy according to tradition and with raw materials selected. Unpasteurized, unfiltered craft beer, refermented in the bottle, without preservatives and additives.
AVVERTENZE al consumatore: l’artigianalità della produzione, il metodo dell’alta fermentazione, la non filtrazione e la non pastorizzazione, possono creare un sedimento sul fondo della bottiglia. WARNINGS to the consumer: the craftsmanship of the production, the high fermentation method, non-filtration and non-pasteurization,can create a sediment on the bottom of the bottle.